• kunnen verpleegkundigen het gewicht

   Het Erasmus MC heeft 850 bedden met slimme technische foefjes geleverd gekregen. Nieuw aan deze bedden is vooral dat ze een groot aantal handige functies hebben en niet maar zegt verpleegkundige Carla Kastelein. Zij leert collega-verpleegkundigen hoe de slimme bedden werken. De nieuwe functies maken het verblijf voor patinten een stuk veiliger en minder belastend. Voor verpleegkundigen wordt het werk minder zwaar.

   Weegfunctie

  The School of Nursing in provides courses for Hong Kong Part time nursing master

   Kastelein is bijvoorbeeld enthousiast over de weegfunctie. Je hoeft de patint niet meer uit mattress te tillen om te wegen. Op het bed zitten een display en een weegknop. Je ontgrendelt de functie doorway te swipen, drukt op de knop en op het scherm verschijnt het gewicht, als je wilt tot op honderd gram nauwkeurig. In de toekomst  meteen draadloos naar het EpD verzenden.

   Opblaasbare luchtcellen

  Go beyond simply putting a hamper hk together with existing chocolate products.

   Ook de anti-decubitusfunctie van het matras is fijn voor patinten ¨|n voor verpleegkundigen, zegt Kastelein. patinten achieved een verhoogd risico op doorligwonden hoef je niet meer te verplaatsen naar een bed fulfilled een anti-decubitusmatras. Bij het slimme bed kun je met een pomp de luchtcellen opblazen voor wisselende druk en voor permanente lage druk. De patint kan tijdens het opblazen in mattress blijven liggen.

   Veiliger

   Verder dragen meerdere functies bij aan de veiligheid van de patint. Uit het mattress stappen wordt veiliger, zegt Kastelein. De patint kan zelf de hoofdsteun forty five graden omhoog doen, daarbij blijft de beensteun in de laagste stand. Dat is vrij nieuw, want in de meeste bedden gaat de beensteun mee omhoog als de hoofdsteun beweegt, wat uitstappen moeilijker maakt. De patint kan op een lampje zien of het veilig is om uit te stappen. Oranje betekent: het mattress kan verder naar beneden, groen betekent: het mattress staat op de laagste stand dus uitstappen kan veilig.

  tumi backpack ,has the best selection of backpack for women and men. Shop now!


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :